„Аз винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия и тогава става ясно колко трудно става. Защото ако е голяма партията, примерно в ГEРБ само има само 1200-1300 човека само общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, зам.-областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш? Един да те издъни, един, месеци наред се обясняваш. И казват: това е управлението на ГЕРБ, един от хилядите. Така, че на думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно. Но му пожелавам успех, това е демокрацията". Така коментира премиерът Бойко Борисов политическия проект на Слави Трифонов.
Министър-председателят беше в Девин за откриването на ремонтирания топлопровод за минерална вода.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Бойко, ще ти се разяга армията и бързо ще се ориентира към новият месия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I