Поради обилните дъждове се е активизирало свлачище в чепеларското село Павелско, което застрашава къщите в близост до него. Кметът Нели Дочева се опасява, че поради свлачището е ограничен достъпа на превозни средства по пътя, а има и опасност от прекъсване на единствения път до жилищни сгради в селото от автомобили със специален режим. Мостът, свързващ новата и старата част на селото, е с огромна дупка с размери един на два метри, която може да се окаже капан за преминаващите по него, както и да прекъсне транспортната връзка в селото. Многократно е искано финансиране от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет за неотложен ремонт на съоръжението, но без резултат.
Десетки са и нападалите камъни по главния път Чепеларе-Асеновград, както и по пътя Хвойна-Павелско.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I