Поредната вандалска проява бе извършена в Смолян. Този път обект на разрушителната сила е била детска площадка в Кетевска махала в квартал „Райково".
Изкъртен е баскетболният кош, повредени са съоръжения по площадката, премахната е и част от оградата, а кошчето за боклук е изкъртено и откраднато.
Само преди две седмици община Смолян боядиса, освежи и ремонтира детската площадката, а сега няма и следа от това.  
Зам.-кметът инж.Мариана Цекова на място се запозна с поредната вандалска проява и сигнализира полицията. Хора, които живеят в близост до съоръжението дадоха противоречиви мнения относно извършителите. Събирали се много деца и до късно през нощта играели баскетбол и били много шумни. Полицейските служители също пристигнаха на мястото на инцидента и разпитаха свидетели.
„Възмутително е как не се пази това, което е направено в полза на хората. Унищожавайки общинската собственост, вандалите унищожават средствата на смолянските данъкоплатци. Община Смолян призовава гражданите да бъдат по-бдителни и да сигнализират за подобни нарушения, защото грижата Смолян да бъде красив и приветлив не е само на общинската администрация, а и на всички граждани", коментираха от екипа на кмета Николай Мелемов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I