Кметът на община Смолян Николай Мелемов награди победителите в третото издание на турнира по тенис на корт за любители "Smolyan open 2017". Победител в надпреварите е Иван Ихтяров, който надделя на финала над Наско Тунев. За разлика от предишните две издания, тази година бе организиран и турнир по двойки. В него първенци са Тихомир Бинбашиев и Димитър Овчаров.
Двудневните надпревари се проведоха през уикенда на червените кортове в смолянския квартал „Райково", където е базата на тенис клуб „Смолян 2013", който е и организатор на турнира. Само през първия ден бяха изиграни общо 32 мача. „Страхотни емоции, оспорвани мачове и много настроение в двата дни. Един малък празник за тенис обществото в града ни и всички гостуващи. Ние, организаторите, изказваме благодарности на всички, които помогнаха турнирът да бъде толкова успешен. Благодарности за професионалната работа на супервайзорите, на децата на клуба, на доброволци и приятели, на всички участници, на публиката и спонсорите, без които нищо нямаше да е същото. Специални благодарности към кмета на град Смолян Николай Мелемов, който за трета година спазва традицията да награждава финалистите", коментираха от тенис клуб „Смолян 2013".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I