Любителите на футбола в Смолянско ще могат да наблюдават местното дерби между отборите на „Палас" и „Родопа". Двубоят от третия кръг на Междуобластното аматьорско първенство на Кърджали и Смолян ще се играе в неделя от 16:00 ч. на стадиона в Рудозем. Двата тима са претенденти за първото място в групата въпреки, че това класиране е обезсмислено, тъй като не дава право на смолянските тимове да продължат в квалификациите за „В" група.
В момента водач във временното класиране е „Родопа" с шест точки, следван от „Левски-2005" –Крумовград със същия актив, но зелено-белите са с по-добри показатели в головете. На трето място е тимът на „Палас" с три точки, но с мач по-малко. ФК "Искра" – Черноочeне е на четвъртото място отново с три точки, като след тях са отборите на „Върбица – 2006" – Бенковски, „Родопи – 1935" – Момчилград, „Джебел – 1928" и „Перперикон" – Припек без нито една точка в актива си до този момент. С мач по-малко е и тимът на Момчилград.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I