Кметът на Неделино Боян Кехайов и екипът му изпълниха поредния си ангажимент.
Управникът откри още една детска площадка в община Неделино, която се намира на ул. "Напредък" – кв. "Емовце".
Проектът е финансиран от Националния конкурс на МОСВ и ПУДООС „За чиста околна среда – 2017."
Лентата на новата придобивка той преряза заедно с председателя на Общинския съвет Стойко Еленов. Малчугани от ДГ №1 и ДГ „Пролет" отправиха поздрав с песнички и стихчета. На събитието присъстваха служители на общинска администрация и институции към нея, граждани и гости.
Кметът пожела на всички от квартала да пазят новата придобивка, за да може тя да се ползва от децата. Той бе осигурил почерпка за всички малчугани, присъстващи на събитието. Това е четвърта реализирана детска площадка и една спортна от началото на мандата на ръководството на общината.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I