Отритнат любовник преби бившето си гадже в Мадан. 33-годишният мъж нанесъл удари на 18-годишното момиче пред заведение в родопския град.
Девойката е транспортирана за лечение в МБАЛ-Смолян. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, посочиха от полицията.
33-годишният В.Ц. бил бесен, че девойката го е зарязала и решил да даде воля на емоциите си, разкриха запознати с екшъна. Грозната сцена се разиграла в малките часове в събота.
Преди година мъжът получи 5-месечна условна присъда за това, че назначил на работа като продавач в търговския си обект 16-годишен ученик от миньорския град, като двамата се разбрали момчето да поема нощната смяна през уикенда.
Магистратите в Мадан глобиха тогава собственика на търговския обект с 2000 лева. В хода на съдебното заседание тогава стана ясно, че В.Ц. има 21 броя регистрации, предимно за кражби.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I