На 8 декември студентите от цялата страна ще могат да се насладят на страхотно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово. Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие "8 декември Фестивалът - Пампорово", което ще продължи 2 дни. Форматът ще събере на една сцена рап звездата Криско и краля на попфолка Азис. Музикалният адреналин ще бъде поверен и в ръцете на още големи имена от родната сцена, а именно рапърите от "Ъпсурт", поп сензацията Тита и Гъмзата & Брас шоу, заедно с балет "Магаданс", посочват организаторите.
За фестивала ще се изгради ултра модерна, отопляема парти шатра, с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн. Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово. В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за вълшебното приключение. Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-добрите R&B изпълнители ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG. Втората вечер е посветена на поп фолк музиката, когато Азис заедно с неговия бенд, Гъмзата & Брас шоу заедно с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще разтърсят сцената.
На снимката: Така ще изглежда шатрата на купона

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I