Редица проблеми поставиха жителите на Баните и близкото село Гълъбово по време на изнесените приемни на народния представител на ДПС Хайри Садъков.
Хората от Баните поискаха съдействие за решаване на проблеми най-вече с поминъка им, а именно селското стопанство и земеделието в района, както и инфраструктурни обекти.
Присъстващите жители на приемнтата в с. Гълъбово поискаха ДПС да участва в местната власт, защото по техни думи, когато Движението поеме ангажимент, то е бил изпълняван и дадоха като пример водоснабдяването на селото им.
Те поставиха и наболял проблем за тяхното населено място, Ловното стопанство "Сливка", където хората искат да се върне ловното поле на ловната дружинка, а не да се отдава на концесия. Според тях, ловното поле е на границата на населеното място и всяка година се унищожава селскостопанската продукция на 100%.
Те поставиха и въпроси от рода, защо в съседните общини се финансират инфраструктурни обекти и улични мрежи, а в нашата община това не се случва.
От своя страна депутатът от 44 – то Народно събрание им обясни, какво може той да направи по въпросите и къде може да им съдейства, като подчерта, че по-голямата част от поставените проблеми са в правомощията на местната власт. Садъков за пореден път подчерта пред жителите на община Баните, че коалицията, която управлява в момента страната е вредна за държавата и демокрацията, визирайки участието на националистите във властта.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I