Един от най-изявените футболисти от Родопите и настоящ треньор в школата на „Левски"-Захари Сираков, награди победителите във футболния благотворителен турнир в Рудозем. Зико връчи купата на първенеца „Ураган" – Рудозем, веднага след финалната среща вчера в Спортна зала в града. Втори в турнира се класира тимът на „Мадан-Хатън", а трети е „Рудозем 2005". В турнира, който се проведе през последните три дни, участие взеха общо девет отбора. Надпреварите се организираха в помощ на Детско юношеската школа на „Палас", като са събрани 350 лв. от продажби на аксесоари – календари магнитчета и др. на тима и дарения. 900 лв. са събрани от таксите на участниците в турнира, като разходите от мероприятието възлизат на около 400 лв, съобщиха от ръководството на „Палас". „Остатъкът от събраните средства, които възлизат на 850 лв., ще бъдат използвани за погасяване на задължения направени за децата през 2017 г., най-вече за транспорт и храна", коментира президентът на „Палас" Хайри Шерифов. Той благодари на всички участници в турнира, както и на хората, които са дали своя дан за благотворителната инициатива със своите дарения и покупки. В залата е имало и поставена кутия за дарения. „Идеята беше да започнем 2018 г. на чисто, без задължения, благодарение на този турнир това вече е факт", добави Шерифов. Президентът на „Палас" отправи и своите адмирации на хората участвали в организацията, както и на съдиите на турнира.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I