Екипът на авторския спектакъл на Росица Обрешкова „Зле съшитият Орфей" спечели награда на „Третия Европейски фестивал на пътуващия театър – гр. Сливница 2017", съобщиха от Родопския драматичен театър в Смолян. Отличието бе връчено в категорията "Най-добра женска роля, колективен образ".
В спектакъла участват Емилия Ованесян, носител на „Аскеер" за най-добра женска роля в „Чайка" от А.П.Чехов, Искра Йосифова, Миряна Найденова, Боряна Бабанова, Божана Мановска и Габриела Накова.
„Пожелаваме им още много награди и успехи", посочиха от Родопския драматичен театър.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I