58 – годишна жена падна от покрива на собствената си къща докато се опитвала да гаси пожар. Инцидентът става около 4:25 часа в понеделник , когато пламнал коминът на дома й, а от там огънят се пренесъл и върху покрива. Собственичката на имота дочула пукотевица и се качила на последния етаж да види какво се случва. Позвънила на зет си за пожара, но се заела и сама да го погася. Качила се на стълба и се опитвала да гаси, но паднала.
Информацията бе потвърдена и от пресцентъра на полицията в Смолян.
„Веднага е оказана първа помощ на жената и транспортирана за Спешния център в Мадан", коментира говорителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова. На този етап няма информация от каква височина е паднала, но състоянието й е стабилно и опасност за живота й няма. „Пострадалата е с повърхностни наранявания на гръбначния стълб и крайниците, настанена е за лечение в болницата в Смолян, няма опасност за живота й", коментира директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в родопския град д-р Венелин Денев. При пожара са изгорели около 20 кв.м покривна конструкция, мебели, домашно имущество на две домакинства и др. По първоначална информация, причина за произшествието е некачествен ремонт, съобщават от полицията.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I