Кметът на община Неделино Боян Кехайов, организира профилактични прегледи със доказали се специалисти в сферата на онкологията. Мащабният скриниг стартира днес и ще продължи до неделя, като той ще е в няколко медицински направления: онкохирургия, онкодерматология и онкогинекология. 
Специалистите, които ще извършат профилактичните прегледи, ще бъдат ръководени от д-р Ваня Балева-специалист по онкохирургия и медицинска онкология, и медици които са част от специализирания Комплексен онкологичен център в Пловдив. 
Прегледите са безплатни за всички желаещи да се прегледат, като разходите по консумативите са поети от РОТАРИ клуб-Неделино-Златоград и Община Неделино. Всички желаещи могат предварително да се запишат за преглед в сградата на общинска администрация-Неделино, при дежурния, ет.1, а самите прегледи ще се извършват в ЦСРИ /ТИЦ/, на улица "Напредък". До края на декември, или в началото на 2018 г., съвместно с Националното сдружение на общините, ще бъдат организирани и безплатни кардиологични прегледи на жителите на община Неделино. Това, всъщност, е поредна подобна инициатива за здравна помощ в общината, която е реализирана от кмета Боян Кехайов. 
Преди време, съвместно със специализираната болница за рехабилитация в Рудозем, бяха извършени безплатни прегледи на над 200 души от общината. Тези прегледи бяха насочени към хора със сърдечно-съдови, нервни и опорно-двигателни проблеми. Голяма част от тези жители на Община Неделино, продължиха своето лечение, напълно безплатно, в самото лечебно заведение, в Рудозем, благодарение на доброто ни партньорство с ръководство на болницата, заяви Кехайов.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I