1 600 лева ще трябва да плати рибар от Девин затова, че го хванали да хвърля въдици в забранена зона, а на всичкото отгоре е нямал и риболовен билет. Това става ясно от решение на Районен съд Девин, с което се потвърждават наказателните постановления на началника на Отдел „Рибарство и контрол – Южна България", към Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури(ИАРА).
Е.К. е бил заловен от служители на ИАРА при извършена контролна проверка на река Широколъшка, в участъка на Рибно стопанство „Девин – 2". Мъжът бил с въдица, а в найлонов плик в елека му имало четири риби от вида дъгова пъстърва с общо тегло 1,2 кг. Той не предоставил никакви документи на проверяващите, след което всички потеглили към Полицейския участък в Девин. Там била снета самоличността на рибаря. Той получил два акта. Първият е в размер на 1 500 лв., а вторият на 100 лв., за различните нарушения. Магистратите в Девин смятат, че по безспорен начин са установени нарушенията и няма основание да бъдат отхвърлени наказателните постановления и ги потвърждават изцяло.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I