Зам.-кметът на Смолян Венера Аръчкова поздрави с рождения ден столетничката Фанка Орелова. Тя й подари торта, плазмен телевизор, саксия с цвете и поздравителен адрес от кмета Николай Мелемов. „Ти си гордост за нас. До тази възраст достигат благите, работливи и добри хора", каза Аръчкова на рожденичката. Тя й пожела здраве и още дълги години да се радва на децата, внуци, правнуци и пра-правнуци. Баба Фанка благодари за пожеланията и уважението към нейния празник.
Столетничката е родом от село Змиево. Родила е четири деца и е живяла изключително скромно. Била е много трудолюбива и отдадена на семейството си.
„Не даваше да се говори зад гърба на никого, правеше ни забележки", каза дъщеря й, която се грижи за нея. Баба Фанка няма специални рецепти за дълголетие. Нейната сестра също е достигнала достолепната възраст от 100 години.
Баба Фанка се радва на 9 внуци и 1 праправнук.  
24smolian.com     


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I