Зли глутници кучета са превзели Смолян, зъбят се е нападат, в същото време те биват избивани навред от неизвестни извършители. Едновременно с това жителите на областния град не спират да си снимат за спомен сърнички и лисици, скитащи необезпокоявано по улиците. Нещо не се връзва нали? Ами да, много интернет, малко факти и зле прикрити полит копнежи…
Има ли проблем Смолян с бездомни кучета, щом диви животни се разхождат спокойно по улиците на града? Този въпрос си задаваме след поредната забелязана сърна да пресича улиците на града, като това категорично не е единичен случай. Многократно смолянчани засичат лисици по жилищните квартали. Ако има наистина глутници кучета, които са опасни и скитат по Смолян това дали ще се случва? Едва ли, категорични са експерти в тази област. Според тях, ако има подобни кучета, то те ще нападат животните, които няма да смеят да слизат в града, а такива случаи са десетки. Не че няма бездомни кучета, но явно проблемът с тях не е толкова сериозен, колкото се опитват да го представят група хора в интернет пространството. От няколко седмици се разпространяват твърдения, че се избиват бездомни кучета по улиците на града, без тези думи да са подплатени с никакви факти, а са само на думи. Дори стартира интернет петиция за спиране на изтребването на кучетата, без да има доказано подобно деяние. Дали обаче прокуратурата не трябва да се самосезира след подобни публикации в социалната мрежа, които едва ли не насаждат мнение „Психопати бродят с пушки  и гърмят по четириноги"? Да, трябва и то е наложително, за да се установи истината, защото тя е важна за всички жители на града!
Стела Братанова
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Глутница от бездомни кучета ИМА,Общината носи вода от девет дерета,за да размие вината си и неспособността да се справи!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I