Ампутация на крака е била направена на смолянския бизнесмен, който пострада при катастрофа във вторник. Другият крак на мъжа пък е бил счупен, научи 24smolian.com.
Състоянието му е шоково, заради и кръвозагубата. Настанен е в ОАРИЛ в болницата в Смолян.
Както вече писахме, произшествието стана във вторник следобед в района на складовете в квартал „Райково".  Мъжът е пострадал докато се качва в джипа си. В същия момент той е бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген" . Ударът е в  шофьорската врата, вследствие на което са сериозните травми.
„Изясняваме обстоятелствата. Това, което знаем за момента, е че леката кола е управлявана от младо момиче и по незнайни причини засега се е ударила в колата на мъжа, докато слиза от него", коментира шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Ако не знаеш ,че едното платно се е превърнало в паркинг(без триъгълник "внимание" ) за тази фирма веднага след завой и лед(там слънце не вижда) въпрос на време беше да стане беля. Жалко и за двамата!

    ОтговорИзтриване
  2. А канджите какво се правят на разсеяни! Най редовно там е пълно с паркирали бусове и коли на въпросния пострадал бизнесмен на пътното платно

    ОтговорИзтриване
  3. в булгаристан е така,като стане беля се събуждат мозъците,никой не взе мерки за паркирането на пътя там и сега????

    ОтговорИзтриване
  4. А тези коли какви са на тротоара?

    ОтговорИзтриване
  5. ТАМ РАБОТЯТ ХОРА! ВСИЧКИ СА ДЛЪЖНИ СА КАРАТ ПО-БАВНО!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. ХОРА РАБОТЯТ НАВСЯКЪДЕ,НО НЕ Е ПОЗВОЛЕНО ДА СЕ ПАРКИРА ТАМ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Жалко за пострадалият но ако небеше спрял на тротоара? ???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I