До дни прокуратурата обявява дали става въпрос за самоубийство

Експертизите са готови и вече е ясна причината за смъртта на 16-годишния Кристиян от Триград. До дни пък се очаква от прокуратурата в Смолян да обявят официално дали се касае за нещастен случай или самоубийство, научи „Родопи Смолян" от отлично осведомени източници.
Припомняме, че на четиринадесетия  ден след изчезването на момчето, което блъсна с автомобил туристи в Триград и избяга, родопското село потъна в траур. Кристиян бе намерен мъртъв под 120-метрова скала. На трупа се натъква бащата на тийнейджъра.
Районът, в който е намерено тялото, е бил недостъпен. Резултатът от аутопсията пък показва, че смъртта е настъпила преди около 14 дни след намирането на тялото.
Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли м.г. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград. След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговия таблет. Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е бил ученик в София, а през ваканцията е бил при баба си в Триград.
Една от версиите, по които работиха криминалистите бе именно самоубийство. След първоначалния оглед, предположенията бяха, че нещастието се е случило още в нощта на изчезването на ученика, минути след като блъска група туристи със семейното „Ауди" в Триград. Другата версия бе, че е възможно да е паднал в стремежа си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието. Стана ясно и, че камера е заснела последните мигове на момчето.






Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I