С по две първи, втори и трети места се завърнаха смолянските щангисти от първия кръг на Републиканското отборно първенство. Радостин Симов и Пламен Косов са първи, Златин Семерджиев и Сребрин Райчев втори, а Стефан Райчев и Денис Мехмед са трети. Съответно първата позиция за Радо е в категория 85 кг., Пламен е в категория 94 кг., а Злати е в категория 85, като и тримата са при кадетите до 17 години. Сребрин е в категория 50 кг., Денис до 77 кг. и Стефан в до 45, като всичките са до 15 – годишна възраст. „От 14 състезатели само двама са извън шестицата, от тях шест са в тройката. След първи кръг с децата сме шести, с кадетите до 15 – годишна възраст четвърти, а при кадетите до 17 сме трети. Като трябва да се има предвид, че не сме участвали с пълни отбори, както конкурентите. Пълен отбор се състои от осем човека, а ние сме участвали с по четирима", коментира треньорът по вдигане на тежести Милка Манева. Тя оцени като много добро представянето на своите възпитаници като подчерта, че момчетата са дали всичко от себе си и ги поздравява за това. „Всеки показа това, за което сме се трудили, имаха възможност да подобрят постиженията, които показват на тренировки, и те го направиха. Дори с травма и настинка, Златомир Ковачев се включи в състезанието, за да помогне на отбора", добави Манева.
Републиканското отборно първенство по вдигане на тежести се проведе в Асеновград.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I