Четири години след жестокото убийство на 8-годишната Алекс хората в Поморие не могат да забравят кървавото зверство. Всяка година в дните около Великден споменът зазлокобната нощ срещу 11 април се завръща като призрак, пише „Телеграф". Почерненото семейство на мъртвото момиченце е разбито в буквалния смисъл. Зловещата трагедия раздели родителите му завинаги. Скоро след трагедията майката Евелина Великова напусна съпруга си и се изнесе от семейното жилище заедно с по-голямата си дъщеря. През лятото тя върти малък хотел в Свети Влас. Бащата Веселин Тодоров, известен с прякора Германеца, също се появява рядко в Поморие. Според бившите му съседи, той се е преместил в Бургас, където живее и работи. Зад разбития им брак прозира жестоката трагедия с малката Алекс. „Така и никой не разбра защо точно се разделиха. На пръв поглед сериозна причина нямаше, но след убийството на детето Ева изпадна в депресия, от която още не може да се съвземе. И майката, и бащата не успяха да преглътнат голямата мъка и да продължат заедно напред. Опитваха дълго заради по-голямата дъщеря, но не се получи", разказват техни близки.  След убийството на невръстното дете се разпадна и още едно семейство – това на хотелиера Веселин Тошев, чиято съпруга Северина е сестра на убийцата от Златоград Атанаска Георгиева. Няколко месеца след кървавата екзекуция Северина и майка й Светла Димитрова изчезнаха мистериозно от Поморие. По-късно стана ясно, че двамата са се разделили окончателно, а Северина се е преместила с двете им деца в съседното село Каменар, където наела квартира и започнала работа в автомивка. Веселин Тошев пък потъна в огромни дългове, бизнесът му буквално се сринал и той е бил принуден да затвори временно хотел „Лагун", нашумял като „хотела на ужасите". Атанаска Георгиева, съседка на момиченцето, в момента излежава доживотна присъда.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I