Абитуриенти от Смолян поканиха класната си ръководителка на бала си с родопски гайди. Зрелостниците от Езиковата гимназия „Иван Вазов" отправиха нестандартна покана към любимата си учителка, която пет години е до тях в трудни и щастливи моменти. С химна на родопските гайдари и голям плакат-покана, целият клас  се отправи към читалище „Христо Ботев", където учителката им танцува за хоби. Там те зачакаха търпеливо появата на госпожа Калинка Атанасова, пред любопитните погледи на преминаващите в района смолянчани.
„Много ме изненадаха, допреди малко бях с тях и с нищо не се издадоха. Знаеха, че ще идвам тук, не очаквах такава изненада. Наистина съм изненадана страхотно! Знам, че са страхотни деца и за пореден път успяха да сътворят за мен нещо прекрасно", каза развълнуваната класна.
„В Родопите покана без родопска гайда не може да мине и затова го направихме по този начин", разказа за идеята Иван Дурев, който е един от най-добрите млади гайдари в Смолян.
„Знаехме, че тя танцува тук и че много ще се зарадва. Искахме да направим за нея нещо, което ще я зарадва", каза Ралица Сарова.
„Нашата класна много държи на нестандартните идеи, много държи да сме креативни и решихме, че това е подходящият начин да я изненадаме", каза Венко Чакалов.
След като прие поканата за бала, класната ръководителка на 12 „А" пък покани своите ученици на кръшно родопско хоро в залата, където танцува за хоби.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I