Най-малките играчи на „Палас" се завърнаха от Порос с куп добри впечатления и високи оценки, съобщи президентът на футболния клуб Хайри Шерифов.
Той обясни, че малчуганите прекарали 4 дни в Гърция, където имали възможност да вземат участие в международен турнир, организиран от партньорите на ФК „Палас" (Рудозем) – Global Premier Soccer и ПФК „Валенсия". Той допълни, че надпреварата била част от множеството съвместни мероприятия, за които местната футболна школа има споразумение за активно сътрудничество с испанските грандове.
„Представянето ни на турнира бе много достойно и добро. Успяхме да изиграем пет мача в група от осем отбора, класирахме се за полуфинал и завършихме четвърти, макар че можехме да спечелим бронза. Пак казвам, че децата ни се представиха много силно, но в един момент умората надделя, а и нямахме резерви. Все пак, въпреки че имахме и контузени играчи, наблюдаващите екипи заключиха, че футболистите ни са на високо ниво и дадоха подобаващи оценки на всички. Затова смятам, че най-важното е, че оставихме добри впечатления за нас и сред скаутите, и сред организаторите, защото тяхното мнение е от първостепенно значение за клуба ни, тъй като то се явява предпоставка да очакваме по-светло бъдеще, базирано на засилен мониторинг и евентуална реализация", каза още президентът.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I