За сервитьори и професионални шофьори са най-добре оферираните позиции към момента на пазара на труда в Смолянско. Това установи проверка на 24smolian.com в предложенията от страна на работодатели, публикувани в бюрото по труда в Смолян.
65 са свободните позиции с дата 26 юни 2018 година. Малко са предложенията за хора с висше образование.
Офертата за офис мениджър е за заплата от 650 лева, плюс 50 лева за храна и допълнителни бонуси към месечното възнаграждение. Предложенията за сервитьори с английски език пък започват от 600 лева и достигат до 1600 евро. Търсят се шофьори с категории В, С плюс Е като предлаганото възнаграждение е 1300 евро. Кадри в туризма също липсват. Интересното е, че за администратор в хотел с изискване за владеене на няколко езика офертата е за 800 лева, докато за готвачи и камериерки достигат до 2500 и 1300 евро. Офертите за бармани вървят със заплати до 1200 лева.
Търсят се още общи работници, машинни оператори, хигиенисти, пекари, шивачи, работници по поставяне на изолация на сгради.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I