Мъж от Рудозем се опита да осъди четири жени заради обидни постове във Фейсбук. Родопчанинът обаче ще трябва да заплати на дамите общо 800 лева.
Уникалното за Родопите дело бе гледано от районните магистрати в Мадан.
Х.Ф. се засегнал от коментари на жителки на Мадан, Смолян и маданско село, публикувани в профил в социалната мрежа. „Кой е този клоун, дето се е взел за голямата работа? Много е лошо когато един гущер се помисли, че е крокодил", „Голяма маймуна, мислеща се за хомосапиенс", „Горкият, това поведение е присъщо за 15-годишни пубертети като ги зареже гаджето да отмъщават", „Смешник! Подобни действия са присъщи на едно наранено „мъжко" его", били част от постовете, които обидили родопчанина, стана ясно по време на съдебното заседание.
Магистратите в Мадан оневиниха и четирите дами. На две от тях Х.Ф. ще трябва да плати съдебните разноски в общ размер на 800 лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I