Връх Перелик в Родопите е дом на уникалния Перелик Уърлд Мюзик Джаз Фестивал, провеждащ се на 2 191 метра надморска височина. Тази година изданието е предвидено за 28 юли от 20 часа, съобщиха организаторите.
Много хора изкачват планини, за да почувстват магията им, но много малко го правят за да стигнат до Джаз фестивал. Фестивалът се превърна е емблема на планината.
За тринадесета поредна година ще бъде изградена зала от дърво и слама, която ще бъде осветявана само от свещи, факли и огромни огньове, на която ще излязат български и чужди изпълнители.
Атмосферата е успокояваща, по-скоро магическа. Особено когато разпънете палатката си и видите залеза…
В тазгодишното издание ще вземат участие изпълнители от България, Италия, Великобритания, Австрия, Испания, Перу, Германия, Турция, Израел.
Организаторите са подготвили и транспорт. Три автобуса, които ще тръгнат в 17,30 часа от църквата „Св. Висарион Смолянски" в Смолян.
Цена на билета 4 лв. в една посока.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I