Сериозна подготовка тече в редиците на футболна „Родопа" като отсега започва да се стяга сериозен отбор, с който да се постигне целта, преследвана от няколко години – влизане във „В" група. Прави се сериозна селекция, като на този етап със сигурност с екипите на тима от Смолян ще играят бившите юноши на „Родопа" Георги Чакъров и Даниел Стефанов. Чакъров е играл за „Левски", а последно бе в „Спартак" - Плевен. Стефанов има също сериозна кариера зад гърба си, като последно игра за „Сливнишки герой".
През новия сезон тимът ще бъде воден от нов треньор. Юлиян Сюрджиев ще изведе отбора на първа тренировка на 30 юли от 18 ч. на стадион „Септември" в кв. „Райково", съобщи президентът на „Родопа" Валентин Кюлхански. Тимът на Смолян най-вероятно отново ще участва в Междуобластното първенство на Кърджали и Смолян, като през тази година ще даде заявка и за битки в турнирите за Купата на България и трофея на Аматьорската лига. Според Кюлхански, в отбора остава опитният вратар Здравко Чавдаров и полевите играчи Владимир Драманлиев и Димитър Чолаков. Завръща се и Адриян Сюрджиев, който е треньор и в школата на „Палас" - Рудозем. Целта е една, атакуване на „В" група" и привличане на футболисти от Смолян, които играят във вътрешността на страната, коментира Кюлхански. „Родопа" има и подкрепата на Община Смолян.
Вече има и уговорена контрола със „Сокол" - Марково, която ще се играе през август. Школата на „Родопа" започва подготовка в началото на идния месец, като Левент Аврамов остава директор.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I