Пловдивчанин и бургазлия грабнаха първите места в състезанието по "Стрийт фитнес", което се проведе днес в Девин. Димитър Митев от Пловдив е победител във възрастова група до 17 години, а в горната група победител е Ангел Доганов от  Бургас. Стоян Георгиев от с. Мало Конаре бе определен за най-атрактивен участник.
Победителите бяха определени от компетентния в областта младеж и инициатор на състезанието-Георги Димитров от Девин. Участниците в надпреварата бяха наградени от кмета на община Девин Красимир Даскалов. Идеята на състезанието е все повече хора да прекарат свободното си време в парковете и зоните за фитнес на открито.
Надпреварите по „Стрийт фитнес" са час от празничната програма на Девин, с която тази седмица отбелязват празника на града и минералната вода.
През вчерашния ден стартира детски футболен турнир на градския стадион с участието на ФК „Девин",  ФК „Родопа"-Смолян и ФК „Хебър" – Пазарджик. В петък вечер се проведе и детска вечер на талантите, конкурс „Мис Девин" и „Мис Персенк" със специалното участие на Тони Димитрова, след което имаше и Dj парти.
Тази вечер предстои официалното откриване на празника от кмета на града Красимир Даскалов, като ще има изяви на самодейци от община Девин, концерти на Берковската духова музика, Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл. Вечерта ще приключи с заря и дискотека на открито.
За утре вечер ще има концерт на Ана-Мария с танцова формация, като след това на сцената ще излезе Анелия.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I