Цяла нощ доброволци, полицаи, следово куче и пожарникари търсиха загубили се четирима младежи в Родопите , съобщиха от полицията. Сигналът за изчезналите хора е бил получен снощи около 22:30 часа в оперативната дежурна част при РУ-Смолян. От него станало ясно, че в горски масив в землището на с. Петково, общ. Смолян са се изгубили четирима младежи -15-годишно момче от с. Петково, 16-годишно момче, 18-годишно момче и 20-годишно момиче – тримата от Кърджали. Незабавно след получаване на сигнала са сформирани няколко групи за издирване с участието на шестима служители от РУ-Смолян, двама служители от УП-Баните, двама служители от РСПБЗН-Баните, бащата на едното момче и няколко жители на селото. Групите са поели в различни посоки, за да осигурят необходимия обхват на търсенето.  Тази сутрин около 07.30 ч. в местността "Катранците" землище на родопското село, в изоставен овчарник четиримата младежи са намерени от бащата на единия от тях, който е от с. Петково. И четиримата са намерени в добро здравословно състояние.
Младежите от Кърджали били на гости  при бабите и дядовците си и решили да се поразходят с едно от местните деца и се загубили. Хубавото в случая е, че са намерили изоставения овчарник и прекарали на безопасно място нощта.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I