Уважаеми комисар Цървуланов,
Уважаеми огнеборци,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай 14-ти септември-Професионалния празник на пожарникаря!
Вашата всеотдайна служба към обществото ни заслужава ежедневна признателност и уважение, така както са ежедневни и Вашите усилия за осигуряване на защитата на населението и потушаване на огнени стихии. Спасените от Вас човешки животи и съдби са най-добрият показател за значимостта на високохуманния Ви труд, за доблестта и професионализма, които са присъщи на българския пожарникар! 
Използвам случая да изразя своите най-сърдечни благодарности и дълбоко уважение за незаменимата помощ, която оказахте по време на бедствието в Смолян, обявено на 28 юни тази година! Всички Вие допринесохте значително за своевременното справяне с извънредната ситуация, предизвикана от обилните валежи! За пореден път, чрез оптимална координация между институциите, успяхме да предотвратим загуба на човешки живот и да намалим в голяма степен материалните щети от бедствието! Уверен съм, че доброто ни сътрудничество ще продължи и занапред!
Пожелавам здраве и благоденствие за Вас и близките Ви, сили и воля, с които да изпълнявате благородната си професия! Нека дежурствата Ви протичат безаварийно, а признателността на хората да Ви мотивира и носи удовлетворение!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Недялко Славов, областен управител на област Смолян


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I