С 20 медала се завърнаха смолянските плувци от 4 –тия Национален турнир по плуване за ветерани, който се проведе в Бургас, съобщи треньорът Огнян Данчев. В индивидуалните надпревари нашите състезатели спечелили 6 златни, 2 сребърни и 4 бронзови медала, като имат едно 2-ро и 3-то място на щафетите. Никола Анастасов има златен медал на 50 м делфин, както и две първи места в дисциплините 50 м кроул и 100 м съчетано плуване. Елена Михайлова е с бронз на 50 м делфин, със златен на 50 м бруст и бронз на 100 м съчетано плуване. Радослава Карапетрова е златна медалистка на 50 м делфин, Елена Михайлова е с бронз на 50 м делфин и с първо място на 50 м бруст и с бронз на 100 м съчетано. 
При щафета 4х50 м смесени мъже, отборът на Смолян е бронзов медалист, а в щафета 4х50 м свободен стил мъже спечелиха сребро. В крайното класиране мъжете на „Родопа“ са 4-ти, а жени са 6-и. В комплексното класиране отборът на Смолян е 6-и.
В надпреварите участвали общо 16 отбора със 172 участника, като ПК „Родопа“ - Смолян се представи с 8 мъже и 3 жени.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I