Уважаеми студенти и преподаватели,
Приемете най-искрените ми поздравления по повод вашия празник - 8-ми декември.
Вие имате отговорната мисия да пазите изконните ценности на народа ни – духовност, просвета, наука и култура, да отстоявате същността на образователното дело и да съграждате търпеливо и с много любов интелекта и духа на българската нация.
Сега е времето, когато избирате пътя, който ще следвате, а от вашия избор - този на младите хора, зависи бъдещето на всички нас. 
Пожелавам ви здраве и увереност в призванието да творите, да следвате мечтите и реализирате идеите си!
Уважаеми преподаватели, нека наградата за труда ви бъдат успехите на вашите студенти.
Честит 8 Декември – празникът на българската академична общност!
Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Недялко Славов: Интелектът е най-обективният измерител за стойността не един човек!

Уважаеми студенти, преподаватели, представители на академичната общност,
Приемете най-сърдечните ми поздравления по случай 8-ми декември–Празникът на българските студенти!
Академичните среди са основния носител на промяната, от вас се зараждат новите идеи, научни открития, дава се тласък на развитието и иновациите. Вие – българските студенти, като млади, търсещи, интелигентни хора, сте най-активните представители на гражданското общество и имате ключова роля за развитието на региона и страната ни.
Затова е важно да оползотворявате времето си, прекарано във висшето училище, да се отнасяте сериозно към образованието си, да черпите знания и опит от преподавателите си! Не пренебрегвайте теоретичните и практическите занимания, колкото и трудни да са уроците, старайте се да усвоявате знанията, защото те ще определят професионалните качества и ще дадат посоката за личностното ви развитие в бъдеще! Не разчитайте на чужда помощ, стремете се да развивате собствения си потенциал, което да ви дава увереността и самочувствието на знаещи и можещи специалисти! Помнете, че интелектът е най-обективният измерител за стойността не един човек!
Пожелавам ви здраве и щастие! Изживейте прекрасните емоции на студентския живот, забавлявайте се, но не пренебрегвайте образованието си, защото знанието е най-ценният ресурс, който можете да придобиете, и който никой не може да ви отнеме!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Недялко Славов, областен управител на област Смолян                          
24smolian.com 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I