Скаути на футболния гранд  „Валенсия“ организират за пореден път изпити за млади попълнения в школата си, като събитието ще се състои в Рудозем в началото на февруари. За целта вече са започнали записвания на желаещите деца да се явят на изпитите и да покажат своите умения пред международните специалисти. Специално за пробите пристигат хора от  GPS „Валенсия“, съобщи президентът на „Палас“ – Рудозем Хайри Шерифов.
„Няма ограничения за децата, те могат да са от цялата страна, стига да имат желание да се занимават с футбол и да искат да се развиват. Всички са добре дошли. Единственото условие е да се запишат предварително, като получат съответно и повече информация на имейл - valenciapalas@gmail.com, или на телефон 0892253054“, коментира Шерифов.
Камп-кастингът ще се проведе от 2 до 5 февруари в Спортна зала "Рудозем", като при добри метеорологични условия, занятията могат да се проведат и на терените с изкуствена настилка в града. Ще има общо шест занятия, като има предвидени и открити тренировки в училищата на територията на община Рудозем.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I