Летният туристически сезон не е провален, но е много тежък, коментира в предаването „Още от деня“ на държавната телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова. Според родопчанката във властта навсякъде по националните ни курорти е пълно с летуващи, но все пак има 3-4% спад от миналата рекордна година. Политиките на съседните ни конкурентни държави са били много развити и това е отнело част от потока към България, отбеляза Ангелкова. Според нея най-големият проблем в ресора е с човешкия труд и липсата на кадри. Нейната идея е да се увеличи сезонът по Черноморието, като се включи и месец май. При нас идват различни видове туристи като най-голям процент е семейния туризъм, а имиджа ни зависи именно от всички нас – и плажуващи, и бизнес, и работници, и институции, констатира Николина Ангелкова.
На снимките и видеата: В Несебър и Равда сезонът е спасен от руснаците 24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I