МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ отдава под наем за срок от седем години „Вила Здраве“, намираща се в курортен комплекс Пампорово, съобщиха от лечебното заведение. Обектът е близо до ски-плаца в местността „Ардашлъ“.
Вилата е триетажна със застроена площ от 291 кв.м. Разполага с 10 апартамента и 40 легла, ресторант, сауна и др. Първоначалната цена за отдаване под наем е 1 390 лева без ДДС.
Процедурата по провеждане на конкурс стартира днес. Досега вилата се даваше под наем за тригодишен срок, но с решение на Общото събрание на акционерите, срокът за отдаване под наем бе удължен.
Документи се приемат до 23. 08.2019 г., като депозитът за участие е 695.00 лв.  Конкурсът ще се проведе на 26.08.2019 г. в сградата на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“.
Заедно с „Вила Здраве“ болницата, отдава под наем още 7 обекта, намиращи се в град Смолян.
Оглед може да бъде извършен всеки работен ден от 08.00 часа до 15.30 часа след предварителна заявка.           
Повторен конкурс ще бъде проведен на 09.09.2019 г.
Повече информация за обектите са качени на сайта на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I