Благоустрояването и новият облик на боринското село Ягодина бе основна тема на предизборната среща с жители на населеното място с актива на ДПС. Това е едно от селищата в малките общини в страната, за което ДПС работи и се стреми значително да подобри живота на хората. Благодарение на кмета на общината Мустафа Караахмед и подкрепата на ДПС и лично на председателя на партията Мустафа Карадайъ, в селото е подменен изцяло вътрешният водопровод, асфалтирани са и основните улици, като са решени и редица други проблеми.

Местните жители благодариха за свършеното, като изразиха своята подкрепа към ДПС на 4 април, като ги увериха, че ще изберат номер 9, защото и те получават такава от Движението.


Жител на селото дори изненада присъстващите със стихотворение, в което с рими изразява благодарността си към ДПС, за заслугите на партията в района, както и активната работа на кмета Караахмед, както и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и призовава съселяните си за подкрепа на партията.

От своя страна, общинското ръководство пое ангажимент да реши и един от наболелите проблеми в селото –  довеждащ водопровод. Необходимо е изграждането в Ягодина и на пречиствателна станция, както и асфалтирането на още 4 улици. Съвсем скоро ще бъде изградено и спортно игрище в селото.

На срещата присъстваха кандидатът за народен представител от ДПС в Смолян Десислава Кокутева, която е под номер 2 в листата, кметът на община Борино Мустафа Караахмед, кметът на община Девин Здравко Иванов, Музафер Ахмед – зам.- кмет на Борино, общинският председател на ДПС в Борино - Ахмед Карадайъ, Карамфил Каров – общински председател на ДПС - Девин, Асен Кукунджиев – общински съветник от ДПС в Борино и Лили Капчикова – местен председател на ДПС в Ягодина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I