24smolian.com/Общество

Голи роднини, кой как ги видял и снимал, а после три счупени ребра. Грозни сцени в малкия град след употреба на алкохол и дефицит на елементарни човешки порядки.

Мъж от Неделино получи година и половина „лишаване от свобода“ след нанесена телесна повреда на негов съгражданин. Присъдата бе произнесена на две инстанции.

Грозната сцена се разиграла пред хранителен магазин в родопския град. На пейка пред него консумирали алкохол собственичката и двама мъже. Към тях се приближил и биячът. Видимо ядосан, той започнал да се заяжда с жертвата си. Оказало се, че преди време обектът на гнева му посетил личния си лекар. Влизайки в кабинета обаче там бил братът на „боеца“, гол до кръста. Тогава мъжът произнесъл „такова животно и аз лекувам“.

Афектираният неделинец заявил мигове преди тупаниците „Ако бях на мястото на брат ми, щях да те изведа от кабинета и да те пребия“. След това допълнил по адрес на болната майка на потърпевшия „Снимах я гола на двора, ще пусна снимките в интернет“. След това мъжът блъснал опонента си, който паднал на земята. Притиснал го с колене и започнал да му нанася удари с ръце и крака в гръдния кош. Докато не му счупил три ребра.

Съдът наказа бияча с условна присъда, чийто изпитателен срок е за период от 4 години.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I