24smolian.com/Политика/Темата+

Обещанието на народния представител от ДПС Анджей Джандев пред Ахмед Доган за успешна сделка на втория тур на кметските избори в Златоград, която да гарантира участие на Движението в управлението на южната община, е на път да се сбъдне. Кандидатът за 5-и мандат Мирослав Янчев от ГЕРБ и депутатът Джандев се появяват заедно в населени места, където има избиратели на ДПС. Успехът на Янчев в неделя означава зам.-кметско място за ДПС в община Златоград, е анонсът от вчерашната предизборна среща в Старцево.

Припомняме, че при консултациите преди местния вот, именно Джандев обеща пред почетния председател д-р Ахмед Доган кандидатът на ДПС за кмет на община Златоград да стигне до балотаж. Това не се случи заради скромния резултат от едва 168 гласа за номинацията на партията Фейзе Салих Бошнакова. Следва да отбележим, че още на 15 септември в "Сарая" Джандев се презастрахова и посочи резервен вариант - пазарене с един от двамата на балотажа, ако ДПС не успее да стигне до втория тур. В момента е в ход точно този сценарий, от която сделка определено са доволни и хората на Янчев, и на Джандев.

Депутатът от ДПС цели да блесне пред почетния председател с „Движението влиза в управлението на Златоград“.

В неделя на балотажа се изправят Мирослав Янчев (ГЕРБ) и кандидатът на ПП-ДБ Величко Сидеров.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Та, какъв е проблема?

    ОтговорИзтриване
  2. Е 21:10 не разбра ли проблема?Оранжериите ,ще се строи мол,ако това не е проблем...какво да кажа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I