Областният управител на Смолян инж. Димитър Кръстанов взе участие в работна среща с екип на Министерския съвет, отговарящ за разработване на Споразумението за партньорство между ЕС и Република България. То очертава помощта по Общата стратегическа рамка и по програмите, финансирани със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) за периода 2014-2020г.

На срещата бяха обсъдени предстоящите стъпки във връзка с включването на област Смолян в проекта като пилотна територия за прилагането на подхода Водено от общността местно развитие (ВОМР). Едновременно с това бе обсъдена и необходимостта от допълнителна яснота по отношение на включването на подхода в област Смолян в оперативните програми и възможен механизъм за бъдещи действия и задачи.

 



-----------------------------------------------------------------
Уникалните Крушунски водопади! Кликни тук за да ги видиш!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Това прессъобщение ми прилича на вица от времето на социализма за едно радиопредаване: др.Чаушеску се събуди, др.Чаушеску прави сутрешен тоалет......., др.Чаушеску сяда да закусва, а ние да послушаме музика. Няма новина тук, срещите, пътуванията и общите разговори не са новина.Кой да ги научи тези PR-ри? кой кой

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I