20 см сняг има след Сърница до Доспат, на пътя Батак-Доспат. Снеговалежът е спрял към 14.50 ч., но е започнал снощи. Пътят не е почистван. В района на Кавал тепе има обърнат джип мерцедес, температурата е около 0 градуса. 18 см пък е снежната покривка на Рожен, а най-много валежи през изминалото денонощие са паднали в Златоград – 19.5 л на квадратен метър. Това съобщиха от  Националната астрономическа обсерватория „Рожен". 17.5 литра дъжд са паднали в село Мугла, в село Загражден – 12,5 л, в Давидково – 11.5 л, в Триград 8,5 л. В Чепеларе и в Широка лъка, валежите са 6 литра на квадратен метър. Към момента времето е облачно и валежите продължават, по високите части в Родопите има мъгла и вали сняг.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I