Радвам се, че лошото време не се отрази на Великденските празници в Смолян, каза  зам.-кметът на Смолян Марин Захариев, цитиран от „Фокус". „За моя изненада имаше повече хора от миналата година. Градът беше пълен, много хора, които работят извън Смолян се бяха прибрали и имаше доста туристи. Нямаше проблеми по пътищата. Имаше затваряне на пътя при Юговското ханче е петък, но то беше разчистено още през деня. Хотелите бяха пълни и настроението беше много добро. Както всяка година от Пловдив беше донесен благодатния огън. Отчитаме голяма посещаемост на туристи, като някой от тях са споделили, че мислят да се върнат отново за следващите почивни дни и при по-хубаво време да огледат забележителностите. До момента нямам информация да има проблеми с натравяне от храни. Общо взето много добре преминаха празниците", обясни той.
„Полицията имаше по-засилено присъствие на по-възловите кръстовища в града и на изходите на града. От страна на общината не сме имали такъв ангажимент. Общината се постара да поддържа уличното осветление, в селата уличното осветление е оставено до по-късно, тъй като ние го гасим в 23:00 часа. Нямам информация да е имало нужда от по-засилено присъствие. Около църквите винаги нормално протичат нещата", добави Марин Захариев.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I