Областният управител на Източна Македония и Тракия в Гърция Георгиос Павлидис и зам.-областния управител с ресор туризъм Михалис Амаридис ще бъдат гости на официалното откриване на зимния сезон в Пампорово, което ще се състои на 13 декември. Стартът на новия зимен сезон ще започне по обяд на плац Студенец и ще бъде приветстван от официалните гости - представители на държавната и местна власт, които са поканени лично да споделят този така очакван ден.
„Пампорово"АД са подготвили забавни игри, томболи с награди, музикални изпълнители, които да забавляват всички посетители в курорта, като началният старт ще бъде поставен в 11:30 часа от министъра на туризма Николина Ангелкова, областния управител на Смолян Недялко Славов, кметовете на градовете Смолян и Чепеларе-Николай Мелемов и Тодор Бозуков, олимпийската шампионка Екатерина Дафовска.
От дни наред са мобилизирани огромен екип от хора, които да помогнат в заснежаване на пистите и обезопасяването им, като в момента се подготвят пистите „Язовира", „Дельово дере" и „Картола". Програмата за най-големия празник в Пампорово ще бъде изпълнена с множество музикални изпъления на специално изградената сцена на плац Студенец, където отново ще бъде центъра на събитието. На място ще бъдат раздадени страхотни награди, а за всички гости в курорта, които карат през целия уикенд има подготвени още много изненади и за неделния ден.
„Пампорово" АД обяви промоционални цени на лифт картите за периода от 14 до 19 декември, когато всички посетители на курорта ще могат да се наслаждават цял ден на зимните спортове на цена от 39 лв., а от 20 декември влиза в сила стандартната цена от 53 лева.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I