Община Смолян организира акция по изрязване на изпочупените и изкоренени  дърветата след снежното бедствие от 7 и 8 март т.г., за да не се допуснат неприятни инциденти. Администрацията се обръща с молба към гражданите да не паркират автомобилите си в близост до счупени дървета, за да не се възпрепятства дейността по изрязването и окастрянето им. Зам.-областният управител Зарко Маринов и зам.-кметът Марин Захариев провериха как върви акцията по отстраняването на изкоренените дървета.  
Със заповед на кмета Николай Мелемов в срок до 10 април т.г. собствениците на частни имоти в регулация в Смолян, които се намират  в близост до пътното платно, тротоари, сгради, детски и учебни заведения и площадки трябва да предприемат спешни мерки по отстраняването на счупените, изкоренени и надвиснали дървета вследствие на бедственото положение от 7 март т г. Тези дървета застрашават живота на хората. При неизпълнение на разпореждането, община Смолян ще пристъпи към отстраняването им за сметка на собствениците на частни имоти, разположени на територията на Смолян.
Повече информация гражданите могат да получат в стая 441 на Община Смолян, както и на тел. 0301/67 696; 0879903586.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I