Цветан Цветанов официално дари средствата за провеждането на Международната младежка купа по планинско бягане в Смолян.
Както вече съобщихме, зам.-председателят на ГЕРБ спонсорира турнира с 10 000 лева.
Средствата бяха събрани в специално поставена за целта урна вместо подаръци по време на отбелязването на 50-годишния юбилей на Цветанов миналата седмица. Дарението бе връчено в присъствието на президента на Българската федерация по лека атлетика и първи вицепрезидент на Европейската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов и председателя на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика Димитър Кисьов.
От Българската федерация по лека атлетика благодариха на Цветан Цветанов както за подкрепата за организацията на Международната купа по планинско бягане, така и за това, че винаги в труден момент подкрепя българските лекоатлети. „Чест прави на г-н Цветанов, че с това дарение подпомага провеждането на това състезание за подрастващи и младежи, защото подобни първенства мотивират младите хора да останат при спорта заради хубавите трасета, добрата организация, възпитанието на борбеност, колективен дух, самодисциплина", подчерта Добромир Карамаринов. От своя страна Цветан Цветанов заяви, че за него е чест да помага на българските лекоатлети и особено на децата в българския спорт. „Уверен съм, че и всички състезатели и гости на международната купа ще усетят гостоприемството на родопчани в лицето на символичния домакин – кмета на Смолян Николай Мелемов. Родопчани винаги са гостоприемни и ще усетите това по топлото посрещане в този красив край на България", каза още Цветанов.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I