24-годишният мъж от Благоевград, който загина при тежка катастрофа край село Барутин, е празнувал цял ден рождения ден на първия си братовчед. Именно рожденика е шофирал „БМВ"-то, което се блъсна в скат на пътя за Благоевград в неделя вечерта.
Както вече писахме, 24-годишният Слави Шишков почина на място вследствие на инцидента, а друго момче бе настанено в болница.
Компанията била на беседка в Родопите. Алкохолната проба на водача отчела 0,32 промила. Загиналият Слави щял да заминава на бригада в Англия следващата седмица.
Бащата на момчето починал преди години също в автомобилна катастрофа.
Близки на момчето шофьор от Барутин твърдят, че то не употребява алкохол изобщо и е твърде вероятно показаните 0,32 промила да са от консумирани през деня много безалкохолни напитки от типа „Дерби", на които родителите му са дистрибутори. По случая е образувано досъдебно производство.
„Винаги ще те нося с мен в сърцето и съзнанието си. Никога няма да те забравя и никога няма да си го простя", написа във Фейсбук Кристиян Д., който управлявал автомобила във фаталния ден. „Надявам се да си на по-добро място, където ще се срещнем отново пак някой ден братле. Поклон пред светлата ти памет и почивай в мир! Обичам те!", пише още първият братовчед на загиналия Слави.
На снимката: Загиналият Слави
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I