Децата на ФК Палас"-Рудозем се завърнаха с една загуба и три победи от силния международен турнир във Велико Търново. Надпреварата се проведе в три възрастови групи като в нея взеха участие тимовете на „Ливърпул", Коперникус"-Сърбия, българските ЦСКА, „Славия", „Литекс", Добруджа" и разбира се домакините от Етър".
Рудозем направи изненадата като смятания за аутсайдер отбор на треньора Антон Бозов завърши на второ място с 9 точки, само на една от победителя в тази възрастова група- отбора на ФК Етър"-Велико Търново.
За най-добър нападател бе избран играчът от Рудозем Тефик Баки.
Организаторът на турнира Петьо Костадинов, който е футболен мениджър на Ивайло Чочев Палермо", Димитър Евтимов-„Нотингам" и Димитър Митов-„Чарлтън", остана очарован от играта на Палас" като заяви, че до няколко дни ще пътува до Рудозем за сътрудничество.
След награждаването, председателят на ФК Палас" Хайри Шерифов подари футболен флаг на директора на академията на Ливърпул" Ник Маршал, който пък от своя страна подари футболни значки на петкратния европейски шампион на всички деца от Рудозем.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I