„Честита и благословена да е новата 2018 година! Да посрещаме изпитанията с мъдрост и търпеливо да постигаме успехи в труда и в живота. Доброта и братска любов да осенява нашите сърца. Да полагаме старание за добър и правилен  живот, за чиста вяра и добротворство, за радост в семействата! Нека и през Новата година Господ да ни дарява вяра, надежда, любов. Да крепнем с душевни и телесни сили!" - това са бащинските благопожелания на архиерейския наместник на Смолянска духовна околия архимандрит Висарион към жителите на Смолян и всички родопчани. Той като предстоятел на храм „Св. Неделя" в кв. Райково възглави св.Божествената Литургия в първия ден на годината, в който Църквата отбелязва Обрезание Господне и Васильовден. С него съслужи енорийският свещеник иконом Запрян Шиков - секретар на Архиерейското наместничество. Празничният дух бе подкрепен от църковния хор с диригент Росица Казалиева и иподякон Илия Михайлов, както и от дошлите с радост в църквата десетки вярващи.
Росица Примовска
Снимка: Таня Шикова

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I