Бившият футболист от школата на „Родопа"-Камен Хаджиев, вече е с отпечатък на „Стената на славата" в СОУ „Отец Паисий" в Смолян. Първият играч от месната школа, играл за младежкия национален отбор на България, остави отливка от левия си крак на официална церемония в Седмо СОУ, на която присъстваха ученици, учители и първият му треньор Звезделин Чаушев. Настоящият футболист на „Берое" бе посрещнат от директора на училището Надя Ловчанлиева, която приветства бившият възпитаник на школото в Смолян, който бе пристигнал за тържествената част заедно с майка си. Бившите преподаватели на Хаджиев, който записа участие и с мъжкия национален отбор на страната през последната година, му пожелаха още повече професионални успехи и здраве. От своя страна, Хаджиев благодари за жеста, като подари две топки на училището и една с автографи на футболистите на „Берое" на първия си треньор Чаушев, като не пропусна да отбележи каква подкрепа е получил в негово лице. Освен това Хаджиев подари и 15 топки на школата на „Родопа".
Като юноша Камен е играл и в чужбина-в школите на германските „Шалке 04" и „Ватеншилд 09", като впоследствие играе в родината си за „Пирин" - Гоце Делчев, „Миньор" - Перник , „Локомотив" - София, ЦСКА и понастоящем е футболист на „Берое" - Стара Загора.
Той е поредният изявен ученик на СОУ „Отец Паисий" , който оставя свой отпечатък на „Стената на славата", която бе създадена през 2006 г. Първата отливка бе на треньора по вдигане на тежести Костадин Грозданов, като той бе последван от състезателите си Даниела Керкелова, покойният Величко Чолаков, Йорданка Апостолова и Валентин Саров. Впоследствие за вечни времена бе запаметен и изтъкнатият ни маратонец в плуването Петър Стойчев и футболистът Захари Сираков. Там са още отпечатъците от дланите на медалистите от Спешъл Олипикс Калин Георгиев и Спаска Топалова.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I