Тази година празникът на Мадан ще бъде паметен, всички  днес се радваме на тази придобивка - обновен център на града. Един проект, за който общинското ръководство безспорно положи много усилия и който Вие хората, заслужавате ,за да имате самочувствието на съвременни и равноправни европейски граждани. Това заяви от трибуната на празника на Мадан областният управител на Смолян Недялко Славов.
Той подчерта, че освен проектът за площада, не по-малко важен е и проектът за обновяването на сградата на читалището.
„Тази инвестиция е знакова, тя означава не просто един ремонт на сграда в центъра на Мадан, а е знак за достойно отношение към всички читалищни, културни дейци, на всички самодейци,защото те са тези, които предават на поколенията българските традиции и обичаи, пазят и съхраняват българщината. Тези съвременни будители заслужават уважение и възможност да работят в такава благоустроена сред“, добави Славов.
Според областния управител, за  правителството е радост, че подкрепя всяка една община в Смолянска област за подобни одобрявани от хората инициативи.
„Такава политика ще следваме и занапред, към важни общински проекти, подхождайки към всяка община според нуждите й, а не с местната политическа конюнктура или религиозни, етнически и социални особености“, категоричен бе Славов.
Той припомни, че тази година празникът се посреща с удовлетворение от добрите резултати, повишени приходи и доходи, изпълнена инвестиционна програма. Отбеляза, че "Горубсо-Мадан"АД е носител на най-авторитетната награда за тази година на БМГК, заради устойчивия си и висок ръст по всички показатели.
„Нека този ръст да бъде запазен, а предприятието да е все така социално ангажирано и да продължи да бъде част от разрешаването на обществените проблеми не само в Мадан, но и в региона“, коментира още Славов.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I