„Ха, магарета, дали не са внос от Родопите?”, пита кърджалийка, идвайки на плаж на остров Тасос. Момчето от бийч бара, отговарящо за паркинга, вдига рамене неразбиращо.
„Мраморен” плаж. Кариера, превърната в място за туристи. На няколко километра от пристанището, през „бял” път от натрошени камъни. Прах до небесата, колите се превръщат в „привидения” с един пръст прах по тях, но пък красота. Румънци, турци, сърби и българи превръщат малкото заливче в оборотен плаж. Магаретата с неустановена „националност” пък са атракция…
Недалеч от „мраморния“ плаж пък е райската ивица, където на метри от чадърите е гора, в която можеш да си направиш селфи с пауни, сърни и елени, а в обратна посока е... морското дъно със златистите песъчинки – очаквайте тук
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I