Мадан претърпя едно много интересно, бих казал, уникално развитие през последните години. Промени коренно облика си, като визия и инфраструктура. Това заяви пред своите съграждани народният представител на ДПС от област Смолян Хайри Садъков, който бе сред официалните гости на празника на миньорския град.
„В поредица от  мероприятия през годините, Вие натоварвахте с Вашето доверие  екипи и личности, които предлагаше Движението за права и свободи за управление на различни нива  в държавата, за което доверие искам, ако ми позволите, да Ви благодаря. Надявам се и силно вярвам, че никой не е разочарован, особено след като изслушахме  отчета на  кмета на общината Фахри Молайсенов за свършеното, откакто маданчани му дадоха доверие, чрез листата на ДПС да оглави управлението на общината“, заяви от трибуната в Мадан Хайри Садъков.
Той подчерта и ролята на общинските съветници на ДПС, които подпомагат дейността на общинското ръководство.
Според него, кметът на общината и неговият  екип  са направили  агресивна политика на инвестиции във всички сектори, чрез които са подпомогнали тяхното развитие.  
Създадени са перфектни условия в сферата на образованието, здравеопазването, спорта и т.н.
„Навсякъде този екип и този човек (Фахри Молайсенов б.а.) направиха всичко възможно, да се промени социалната среда за живот в тази община. Всички те оправдаха вашето доверие, а това не е всичко. Предстои още много до края на този мандат“, категоричен бе Садъков.  
Депутатът е убеден, че оценката за това, което прави ръководството на община Мадан, а и другите  екипи на ДПС в областта, които са в  местната власт ще бъдат оценявани подобаващо.
Работата на екипите на ДПС  се откроява със своето визионерство и със своя усет за стратегия за развитие на база на даденостите в регионите. Надявам се, това да бъде забелязано не само в региона ни, но и в страната ни и ДПС ще намери своето полагащо се място в управлението на нашата страна, за да започнем наистина да виждаме друг поглед в отчитането на приоритетите на България, да дадем своя силен и ясен експертен принос. Да ги изведем тези приоритети с по-голяма сила и да видим наистина друг потенциал на страната ни за развитие“, добави Садъков.
Според народния представител от 44 – то Народно събрание, по този начин ще намерим своето място в Шенгенското пространство и в паричния съюз на Европейската общност.
Накрая той призова всички жители и гости на Мадан да бъдат единни и сплотени.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I